DEIF A/S er klar til at etablere en helt ny fabrik i den eksistrerende bygningsmasse. Arkivfoto

Ugens overblik: DEIF med ny fabrik, forrygende Dantherm-regnskab og lokal erhvervsmand renset

Det blev en uge med adskillige store, gode nyheder for det lokale erhvervsliv

OVERBLIK Så er vi klar med det ugentlige overblik over lokale erhvervsnyheder. Og det blev en god uge for det lokale erhvervsliv, som - baseret på de nyheder, vi bragte på Erhvervsnyt Skive - er i god form.

Vi begynder med den største nyhed, som vakte lokal glæde. En af Skiveegnens store virksomheder, DEIF A/S, har truffet en principbeslutning om at befæste domicilet i Skive, hvor man nu vil opbygge en helt ny fabrik i de nuværende bygninger.

Læs også
Nyheder

Stor vækst: DEIF udvider med ny fabrik i Skive

Hos en anden af egnens største virksomheder, Dantherm, går det også strygende. Virksomheden har netop præsenteret et flot regnskab, som ikke mindst er en konsekvens af et godt resultat hos afdelingen i Skive, som har fået tilført en del arbejdspladser efter opkøbet af en britisk virksomhed.

Læs også
Nyheder

Forrygende vækst: Dantherm lander bedste regnskab i flere år

Skive Dyrehospital kom også med en stor nyhed i den forgangne uge. Klinikken bliver nu en del af en større kæde, VetGRuppen, som har afdelinger over hele landet.

- Det skaber nye muligheder, lyder det fra de nu tidligere ejere.

Læs også
Nyheder

Mere plads og flere muligheder: Ejere sælger dyrehospital til stor kæde

Det vakte stor opsigt, da den tidligere GreenLab-direktør, Steen Hintze, efter kort tid i et nyt job på Hanstholm Havn blev bortvist og beskyldt for spionage. Hintze, der havde taget imod et jobtilbud fra den konkurrende havn i Hitshals, blev i den forgangne uge fuldstændigt renset for beskyldningerne.

Læs også
Nyheder

Skibonit blev beskyldt for spionage og bortvist: Nu får havn alvorlig kritik af Datatilsynet

Tirsdag godkendte Skive Byråd lokalplanen for den vestlige del af kvarteret mellem Skive Å og Brårupgade. Det betyder, at Kaj Ove Madsen kommende etage-byggeri langs åen i det kommende elværk nu kan sættes i gang. Fra politisk hold er der imidlertid ikke udelt tilfredshed med entreprenørens fremfærd mod forvaltning i planlægningsfasen...

Læs også
Nyheder

Afviser kritik fra politikere: Entreprenør får grønt lys til at bygge nye boliger ved åen

Indlæser debat